جلاش بسطرمة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

جلاش بسطرمة

مُساهمة من طرف abdo awad في الجمعة أغسطس 15, 2008 1:55 pm

المقادير

نص كيلو جلاش

ربع بسطرمه

ربع جبنه تركى مبشور

ربع فلفل رومى حلقات اخضر او الوان

ربع كيلو زيتون حلقات+نص كيلو طماطم حلقات

كوب لبن +بيضه مخفوقه

الطريقه

ندهن صينيه مستطيلة الشكل بسمن ونرص نص مقدار الجلاش فى الصينيه بشرط دهان كل راقه والتانيه بقليل جدااا من

السمن

نبدأبوضع الفلفل وتوزيعه فى الصينيه وفوقه الطماطم بنفس الطريقه والبسطرمه المقطعه جيدااا وبعدها نبدأبوضع

الزيتون فوق البسطرمه وفوقه نضيف مبشور الجبنه التركى مع مراعاة حسن التوزيع

نبدأفى رص باقى الجلاش بنفس الطريق بس بشرط ندهن بين كل طبقه والتانيه قليل جدا من السمن

نقطع المحتوى قبل دخوله الفرن على حسب الرغبه فى الشكل

نقوم بخفق البيضه مع اللبن ونضعه على الصينيه مع حسن التوزيع عليها

ويدخل الفرن بدرجة حرارة 160 درجه لحد ما تحمر الصينيه

_________________
abdo awad
avatar
abdo awad
Admin

المساهمات : 122
تاريخ التسجيل : 14/08/2008
العمر : 63

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://abdoawad2008.7olm.org

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى