جلاش بسطرمة
صفحة 1 من اصل 1
جلاش بسطرمة
المقادير
نص كيلو جلاش
ربع بسطرمه
ربع جبنه تركى مبشور
ربع فلفل رومى حلقات اخضر او الوان
ربع كيلو زيتون حلقات+نص كيلو طماطم حلقات
كوب لبن +بيضه مخفوقه
الطريقه
ندهن صينيه مستطيلة الشكل بسمن ونرص نص مقدار الجلاش فى الصينيه بشرط دهان كل راقه والتانيه بقليل جدااا من
السمن
نبدأبوضع الفلفل وتوزيعه فى الصينيه وفوقه الطماطم بنفس الطريقه والبسطرمه المقطعه جيدااا وبعدها نبدأبوضع
الزيتون فوق البسطرمه وفوقه نضيف مبشور الجبنه التركى مع مراعاة حسن التوزيع
نبدأفى رص باقى الجلاش بنفس الطريق بس بشرط ندهن بين كل طبقه والتانيه قليل جدا من السمن
نقطع المحتوى قبل دخوله الفرن على حسب الرغبه فى الشكل
نقوم بخفق البيضه مع اللبن ونضعه على الصينيه مع حسن التوزيع عليها
ويدخل الفرن بدرجة حرارة 160 درجه لحد ما تحمر الصينيه
نص كيلو جلاش
ربع بسطرمه
ربع جبنه تركى مبشور
ربع فلفل رومى حلقات اخضر او الوان
ربع كيلو زيتون حلقات+نص كيلو طماطم حلقات
كوب لبن +بيضه مخفوقه
الطريقه
ندهن صينيه مستطيلة الشكل بسمن ونرص نص مقدار الجلاش فى الصينيه بشرط دهان كل راقه والتانيه بقليل جدااا من
السمن
نبدأبوضع الفلفل وتوزيعه فى الصينيه وفوقه الطماطم بنفس الطريقه والبسطرمه المقطعه جيدااا وبعدها نبدأبوضع
الزيتون فوق البسطرمه وفوقه نضيف مبشور الجبنه التركى مع مراعاة حسن التوزيع
نبدأفى رص باقى الجلاش بنفس الطريق بس بشرط ندهن بين كل طبقه والتانيه قليل جدا من السمن
نقطع المحتوى قبل دخوله الفرن على حسب الرغبه فى الشكل
نقوم بخفق البيضه مع اللبن ونضعه على الصينيه مع حسن التوزيع عليها
ويدخل الفرن بدرجة حرارة 160 درجه لحد ما تحمر الصينيه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى